Brasseriet Brakstad

  • Bestill bord
  • Meny
  • Brasseriet
  • Selskap
lunch-venstre-2019-2
  • Hvit sjokoladekrem
    kr. 125,-
    limekokte bær, stekt havre og is på sitronverbena
  • Skalldyrsuppe
    kr. 165,-
    Med blåskjell, reker, hvit fisk, friske grønnsaker, pisket creme fresh og krutonger
  • Smørstekte kamskjell
    kr. 145,-
    brunet smørmajones, reddikk, syltet løk, ristede hasselnøtter og hasselnøtt-vinaigrette
  • Burrata
    kr. 185,-
    Med tomater, basilikum, løk, olivenolje, balsamico og hvitløksbrød
  • Fjølå
    kr. 300,-
    Fin å dele, kombinert med noe godt i glasset. Italiensk salami, pølser, skinker, ost, foccacia og oliven
  • PANINI med ost, kylling, peperoni og grillet paprika
    kr. 165,-
    serveres med fries, frem til kl. 16:00
  • PANINI med ost, bacon, avokado og tomat
    kr. 165,-
    serveres med fries, frem til kl. 16:00
  • Brakstadburger (Vi har også beyond burger à 235,-)
    kr. 235,-
    bacon & cheese, tomat, jalapenos dressing og syltet løk. Serveres med fries
  • Cæsarsalat
    kr. 225,-
    kylling, bacon, parmesan og krutonger
  • Pasta papperdelle
    kr. 245,-
    Med chili, hvitløk, persille, reker og pangrattato
  • Buns (Kan også fås som vegetar)
    kr. 235,-
    med scampi, koriander, vårløk, kinakål, gulrot, sesom og chili mayo. Serveres med søtpotetfries.
  • Thai Chicken
    kr. 225,-
    med sitrongress, red curry, thai-basilikum, koriander. Serveres med ris
  • Moule frites
    kr. 265,-
    (ca 1 kg) servert med fries og aioli.
  • Brassert Lammeskank
    kr. 315,-
    brassert i urter og øl, sesongens grønnsaker, potetpurè og sjysaus.
  • Entrecôte
    kr. 395,-
    grønn asparges, vårløk, syltet løk, grourmet fries og bèarnaisesaus
  • Indrefilet av okse (200g)
    kr. 395,-
    hvit asparges, østersopp, ramsløksmør, parmesanchips, småpoteter og rødvinssaus