Selskap og catering

Brasserie Brakstad driver i tillegg til restauranten med catering til små og store selskaper. I annen etasje på restauranten har vi to lukkede lokaler for mindre selskaper som kan leies for en hel kveld. Skal du ha et større arrangement har vi flotte lokaler i Vangen med utsikt over Skeisvannet i Haugesund. Her utfører vi både firmafester, bryllup, jubileum, konfirmasjoner og minnestunder. Lokalet tar opptil 90 personer.

Vårt erfarne servicepersonell innen kjøkken og servering, vil gjøre sitt beste for at ditt arrangement skal bli helt perfekt.

Vi har bevilling til alle typer arrangementer.

Booking: 

Ønsker du å vite mer om priser eller tilgjengelighet på ønsket dato?

Kontakt oss på telefon: 52 70 00 50 eller send en epost til synnove@brasseriebrakstad.no

Julemeny 2020

Last ned årets julemeny her.

For booking i eget selskapslokale lokale i 2. etasje er det kr. 100,- per person for dekking, duker og servitør. For eget selskapslokale, må vi ha garanti på minimum 12 personer, og vi tar opptil 28 personer i det største lokalet.

For booking i Haraldsvang send egen forespørsel. Vi tar opp til 60 personer.

Epost: synnove@brasseriebrakstad.no

 

Catering

Er du interessert i catering til ditt selskap? Send oss en forespørsel på epost, og vi sender over forslag til menyer og priser for ditt selskap.

Epost: synnove@brasseriebrakstad.no

 

Selskapslokaler

Selskapslokaler 2. etasje Brasserie Brakstad

Interiøret er maritimt og er lagt til 1920 – 30 årene, da de lokale rederiene var på høyden av sin virksomhet og bilder på veggene forteller om Haugesunds maritime historie. Menyene forsterker dette, og innholdet lar seg inspirere så vel av det internasjonale kjøkken, som norske råvarer.

I 2. etasje skal kunne arrangeres alle typer festligheter og formelle middager. Vi ønsker å gi det beste helhetlige tilbudet i regionen hva gjelder kvalitet på mat, vin og service. Her vil det kunne settes opp alt fra buffeer til 3-10 retter om gjestene ønsker, hvite duker, og en finere standard.

 

Directionen:

Selskapslokale med en kapasitet på opptil 30 personer. Men passer også ypperlig til private selskap fra 10 personer. Dette rommet gir også våre gjester mulighet for å be om et chambre separée.

 

Stuen:

Selskapslokale med kapasitet på opptil 50 personer. Rommet har muligheter for alt fra konferanser til små bryllup og åremålsdager. Stuen er velegnet for buffé med sin ”kjøpmannsdisk”. Her kan vi diske opp med tapas, sjømatbuffet og andre buffeter med både varme og kalde retter.

 

 

Haraldsvang Cafe & Catering i Vangen:

En unik plass i Haugesund. Hvor vi gjester alt fra bryllup, firmafester, konfirmasjoner og julebord.

11742706_836129546456542_7706206104528369286_n

Vangen ute

Bryllup Vangen

White part Vangen

Bilde fra White Party i telt i Haraldsvang. 200 gjester. Telt levert av Leig Det AS.

 

Grill 1

 

 

grillen

Norges største Texas smoker BBQ grill. Grillen har kapasitet opp til 500 personer. Den brukes både til firma og privat arrangement. Vi er også innehaver av to cubanske griller.