Jobb
WE’RE HIRING:
SOUS CHEF 100%
LEDIGE STILLINGER:
SOUS CHEF 100 %
Kvalifikasjoner:
- fagutdannet kokk
- erfaring med a la carte
- erfaring med catering
- høyt arbeidstempo
- selvstendig og ansvarsfull
- jobbe i team
- økonomisk forståelse av kjøkkenkalkyle
- god muntlig fremstillingsevne
- gode lønnsbetingelser for rette person
- punktlig, fleksibel og kreativ med godt humør
Vi tilbyr:
Muligheten til å være en del av Haugesunds beste restaurant-team!
En variert hverdag med mange ulike arrangement.
Forsikring og pensjonsordning.
Søknaden:
Intervjuer avtales fortløpende.
Søknader sendes til: synnove@brasseriebrakstad.no
Synnøve Haftorsen Brakstad (daglig leder).
Om Brasserie Brakstad:
Brasserie Brakstad ligger sentralt plassert midt på indre kai i Haugesund. Restauranten åpnet i 2015 og eies og driftes av ekteparet Brakstad, som begge har mange års erfaring fra den sosiale og fartsfylte restaurantbransjen.
Hos Brasserie Brakstad serveres både lunsj og à la carte. Menyen i de trivelige restaurantlokalene er sesongbasert og tuftes alltid på bruk av de beste og ferskeste råvarene. Restauranten tar i mot både små og store selskaper samt leverer mat til bryllup og andre arrangementer og festligheter.
I selskapslokalene i 2. etasje er det rom for tilstelninger for inntil 50 personer. I tillegg har Brasserie Brakstad lokaler også i idylliske Haraldsvang, med kapasitet til 100 personer.
Hos Brasserie Brakstad er det til enhver tid fokus på å servere det gode og enkle måltidet i en hyggelig og innbydende atmosfære.