Jobb

WE’RE HIRING:

SOUS CHEF 100% 

LEDIGE STILLINGER:

SOUS CHEF 100 %

Kvalifikasjoner:

  • fagutdannet kokk
  • erfaring med a la carte
  • erfaring med catering
  • høyt arbeidstempo
  • selvstendig og ansvarsfull
  • jobbe i team
  • økonomisk forståelse av kjøkkenkalkyle
  • god muntlig fremstillingsevne
  • gode lønnsbetingelser for rette person
  • punktlig, fleksibel og kreativ med godt humør

 

Vi tilbyr: 

Muligheten til å være en del av Haugesunds beste restaurant-team!

En variert hverdag med mange ulike arrangement.

Forsikring og pensjonsordning.

 

Søknaden: 

Intervjuer avtales fortløpende.

Søknader sendes til: synnove@brasseriebrakstad.no

Synnøve Haftorsen Brakstad (daglig leder).

 

Om Brasserie Brakstad: 

Brasserie Brakstad ligger sentralt plassert midt på indre kai i Haugesund. Restauranten åpnet i 2015 og eies og driftes av ekteparet Brakstad, som begge har mange års erfaring fra den sosiale og fartsfylte restaurantbransjen.

Hos Brasserie Brakstad serveres både lunsj og à la carte. Menyen i de trivelige restaurantlokalene er sesongbasert og tuftes alltid på bruk av de beste og ferskeste råvarene. Restauranten tar i mot både små og store selskaper samt leverer mat til bryllup og andre arrangementer og festligheter.

I selskapslokalene i 2. etasje er det rom for tilstelninger for inntil 50 personer. I tillegg har Brasserie Brakstad lokaler også i idylliske Haraldsvang, med kapasitet til 100 personer.

Hos Brasserie Brakstad er det til enhver tid fokus på å servere det gode og enkle måltidet i en hyggelig og innbydende atmosfære.